Titokzatos telefon a gyilkostól

Tanúként nem emlékezett a feltételezett elkövetőtől érkező, a csepeli kettős gyilkosság utáni telefonhívásra Császár Mihály egykori kerületi rendőrkapitány, majd más magyarázatot adott a történtekre. A volt főrendőrt bűnsegédlettel gyanúsították az ügyben, de az eljárást megszüntették ellene.

Magyar Nemzet
2011. 05. 18. 4:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt rendőrkapitányt, Császár Mihályt hívta fel telefonon a bűncselekmény elkövetése után a két évvel ezelőtti csepeli kettős gyilkosság feltételezett tettese, Kun Tamás. Az egykori főrendőr először nem emlékezett a beszélgetésre, majd másik magyarázatot adott az ügyben indított büntetőper tegnapi tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon.

Mint arról beszámoltunk, az áldozatok egyike, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola néhai igazgatója, Takács József a kettős gyilkosság előtt néhány órával felkereste Császárt, és beszámolt neki arról, hogy az intézmény korábbi vezetője, az MSZP egykori helyi erős embere, Deme Gábor súlyos gazdasági bűncselekményeket követett el az iskolában – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában, melyből további részleteket is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.