Több késszúrással végeztek a 74 éves férfival

Több késszúrással megöltek egy 74 éves férfit Bátaapátiban, a rendőrség az áldozat fiát gyanúsítja a gyilkossággal – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 09. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A község háziorvosa vasárnap jelentette be a rendőrségen, hogy az elhunyt férfi testén szúrt sérüléseket fedezett fel. Az orvost a gyanúsított testvére hívta ki – mondta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóreferense. Az orvosszakértő megállapítása szerint az áldozatot hastájékon érte több késszúrás – tette hozzá.

A rendőrség az idős ember 51 éves fiát gyanúsítja a bűncselekménnyel, aki a nyomozás adatai szerint erősen ittas állapotban, előzetes szóváltás után ölte meg az apját. A TMRFK kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását – közölte a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.