Torghelle nem kell – „Néha jobb csak 17 játékost nevezni!”

Német sajtóértesülés szerint a másodosztályú Fortuna Düsseldorf elküldi magyar labdarúgóját, a korábbi válogatott Torghelle Sándort.

MNO
2011. 05. 17. 17:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bild.de úgy tudja, hogy a jelenleg csapatával Mallorcán pihenő légióst Norbert Maier vezetőedző a vasárnapi, fürth-i bajnoki mérkőzés után tanácsolta el a következő szavakkal: „Néha jobb csak 17 játékost nevezni”. Torghelle egyébként nem lépett pályára azon a találkozón.

A 29 éves csatár szerződése – amely a lap szerint évi 300 ezer euróval a klub legjobban kereső futballistájává teszi – 2012-ig szól, de állítólag már feladta lakását, és korábban azért kért egy fotóstól képeket DVD-re kiírva, mert két hét múlva úgyis távozik. „Legkorábban akkor nyilatkozom, miután visszatértünk Németországba” – jelentette ki kedden Torghelle, aki a most zárult idényben 16 mérkőzéséből kétszer kapott helyet a kezdő tizenegyben, és mindössze egyszer volt eredményes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.