Tovább terjeszkedik a Mol-csoport

A Mol Slovenia – a Mol-csoport tagja – pénteken aláírta a TUS Holding vállalataival kötött szerződést a TUS Oil 19 benzinkútjának megvásárlásáról – közölte a cég az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 13. 16:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol Slovenia 1996 óta van jelen a szlovén piacon kőolajtermékeinek kis- és nagykereskedelmi tevékenységével. Ezzel az akvizícióval az a Mol-csoport célja, hogy növelje kiskereskedelmi piacrészesedését és teljesítse növekedési céljait Szlovéniában. A megegyezést követően a Mol 37 kiskereskedelmi állomást működtet Szlovéniában.

A Mol-csoport szándéka, hogy legalább 10 százalék részesedést érjen el a szlovén üzemanyagpiacon a következő néhány évben – mondta Piry László, a Mol-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója a közlemény szerint. A tranzakció befejezése feltételekhez, többek között versenyhivatali engedélyhez kötött – áll a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.