Tőzsér csapata lett a belga bajnok

Tőzsér Dániel csapata, a Racing Genk nyerte meg a belga labdarúgó-bajnokságot azzal, hogy a rájátszás utolsó fordulójában, hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Standard Liege ellen.

MNO
2011. 05. 18. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostanit megelőzően 1999-ben és 2002-ben végzett a belga pontvadászat élén a Genk, amely a Waterschei és a Winterslag összeolvadásával alakult meg 1988-ban.

A Genk és a Standard Liege egyformán 51 ponttal zárt, de az alapszakaszban a Genk volt eredményesebb, emiatt végzett az élen. A rájátszásban az első hat együttes vett részt.

Az elsőségről döntő keddi mérkőzésen Tőzsér Dániel végig a pályán volt, és gólpasszt is adott. A harmadik helyen a Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlecht végzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.