Tyukodon bukkantak az algériai férfira

Négy észak-afrikai és egy csecsen határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 16. 13:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két marokkói, illetve egy-egy líbiai és algériai férfira a magyar–román határhoz közeli Tyukodon, míg egy csecsen férfira a magyar–ukrán határ közelében, Beregsurányban figyeltek fel a hét végén – mondta Fülöp Gergely.

A százados hozzátette: a négy afrikai határsértőt idegenrendészeti eljárás keretében átadták a román hatóságoknak, mivel ők a szomszédos ország területéről lépték át illegálisan a határt. A csecsen nemzetiségű orosz állampolgár menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, így őt ügyének rendezéséig őrzött szálláson helyezték el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.