Új hulladékgyűjtő szigetek Miskolcon

Új hulladékgyűjtő szigeteket helyeztek ki Miskolcon és Sajószentpéteren, a borsodi megyeszékhelyen ezzel már 116 hasonló gyűjtőpont áll a miskolci lakosság rendelkezésére – tájékoztatta az AVE Miskolc Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft. kommunikációs vezetője az MTI-t.

MNO
2011. 05. 14. 16:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hulladékgyűjtő szigeteket lakossági kezdeményezésre helyezték ki, ezeken a helyszíneken tavaly a miskolci lakosok papírból 1 millió kilogramm feletti, műanyagból 435 ezer, üvegből 250 ezer kilogramm feletti mennyiséget gyűjtöttek – ismertette a részleteket Pásztor Imre.

Új hulladékgyűjtő szigetek találhatók Sajószentpéteren is, ezek helyszínét az önkormányzat jelölte ki, sok műszaki feltétel mellett, a lakosság igényeihez igazodva.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.