Új stratégiára van szükség, különben a párt veszíteni fog

A párt nem működik, változásra és egy új stratégiára van szükség, különben a PDL elveszíti a választásokat – jelentette ki Vasile Blaga elnökjelölt a PDL tisztújító kongresszusán.

MNO
2011. 05. 14. 17:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy ideje eldöntöttem, hogy amennyiben a kongresszusig a párt nem kezd el megfelelően működni, megpályázom az elnöki tisztséget. Az elmúlt időszak azt igazolta, hogy a párt nem működik, így eldöntöttem, hogy részt veszek a megméretésen” – mondta a pártelnökjelölt a küldöttek előtti felszólalásában.

Blaga szerint a pártnak változásra, egy új kezdetre van szüksége, hogy 2012-ig sikerüljön kormányon maradnia, majd megnyernie a választásokat.

A párt vezető testületét passzivitással vádolta, szerinte az állandó bizottság mostanában csupán egy döntést hoz, éspedig azt, hogy ne hozzon semmiféle döntést. Osztotta Bocnak azon véleményét, hogy a pártelnökválasztás nem harc, hanem megméretés, lejártával a jelenlegi ellenfelek ismét együtt kell tudjanak dolgozni. Azt is hozzátette, hogy a politikában neki nem ellenségei, hanem ellenfelei vannak, akik a Szociál-liberális Szövetségbe (USL) tömörülnek.

(transindex.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.