Újabb díj végezte a busz alatt + Videó

Maarten Stekelenburg, a holland bajnoki címet nyert Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának kapusa ünneplés közben leejtette a győzelemért járó trófeát az együttest szállító busz tetejéről.

MNO
2011. 05. 16. 20:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland válogatott hálóőr a busz tetejének hátsó részén állva lengette a díszes ezüsttálat, amely beleakadt egy vezetékbe és a földre esett. Az ereklyét egy rajongó adta vissza a buszon helyet foglalóknak. Az incidens hasonlít Sergio Ramos áprilisi esetére, amikor a spanyol válogatott védő a Spanyol Király Kupa-győzelemért járó serleget ejtette a csapat busza alá. Akkor a kupa rosszabbul járt, mert áthajtott rajta a jármű. Az Ajax fennállásának 30. bajnoki címét ünnepelhette.



(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.