Újra járható az M5-ös, hat kilométeres a kocsisor

Feloldották az útzárat az M5-ös autópálya Budapestre vezető oldalán, a 18-as kilométernél, ahol korábban azért volt érvényben korlátozás, mert három kamion <a href="http://www.mno.hu/portal/782842" target="_blank"><strong>összeütközött</strong></a> – közölte a rendőrség hétfő délben. Közben hat kilométeres kocsisor alakult ki.<br />

MNO
2011. 05. 09. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel három kamion ütközött össze az autópálya 18-as kilométerénél. Az egyik teherautó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből, a súlyosan sérült férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba – mondta Mucsi Nóra. A baleset miatt dugó alakult ki az M0-ás érintett szakaszán is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.