Videóra vették a „falfirkálást” + Videó

Videofilmet is készített a Király utca és Kazinczy utca sarkán található tűzfal rehabilitációjáról a Suppré-Neopaint csapata. Az „ingyen” elkészült műalkotás átadása a Portfolio Points 2011 rendezvénysorozat egyik fő állomása volt.

Lóska Márton
2011. 05. 13. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valóságos turistalátványosság lett, s már a kereskedelmi televíziók is felkapták a fejüket a Király és Kazinczy utca sarkán található falfestményre. A Portfolio Points 2011 így hivatalosan is áttörte a „kiállításdömping” kereteit, s a városrehabilitáció rögös útjára lépett – mondta el az MNO-nak a Suppré-Neopaint vezetője, Jankovits Barnabás.



Az MNO által elsőként bemutatott „tűzfalrehab” civil kezdeményezésként valósult meg: a Király utca−Design utca rendezvény szervezőinek segítségével sikerült az önkormányzattal megállapodniuk, valamint munkagépekhez jutniuk.

A Suppré-Neopaint a döntéshozók figyelmét szeretné felhívni arra, hogy olcsón és gyorsan élhetőbbé lehet tenni a várost.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.