Videós segítség az adóbevalláshoz

Videós segítséget nyújt honlapján a személyi jövedelemadó (szja) bevallásának kitöltéséhez a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

MNO
2011. 05. 14. 9:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatóság az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében emlékeztetett, közeledik az szja-bevallás benyújtásának határideje, amely magánszemélyek esetében május 20-a.

Mint írták, az adóhivatal a honlapján megjelentetett tájékoztató kisfilmmel nyújt segítséget az adózóknak a bevallás kitöltéséhez. Ennek során az adóalap-kiegészítés, vagyis a szuperbruttósítás okozhatja a legtöbb számítási nehézséget – közölték, hozzátéve, hogy a bevallás pontos elkészítésében jelenthet segítséget a http://nav.gov.hu/ címen elérhető, a szuperbruttó-számítást bemutató videó.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.