Visszacsábítanák a reptérre a szlovákokat

Júniustól bővül a pozsonyi légikikötő kínálata. A cseh CSA légitársaság hat új járatot indít. A cég bízik benne, hogy visszacsábítják a pozsonyi repülőtérre azokat a szlovákiai utasokat, akik jelenleg inkább Bécsből utaznak – írja az Új Szó című pozsonyi napilap keddi számában.

MNO
2011. 05. 17. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CSA új pozsonyi járatai Amszterdam, Barcelona, Brüsszel, Párizs, Larnaka és Róma fő repülőtereire indulnak júniustól. Hetente 21 közvetlen járatot üzemeltet majd a cég. A jegyek árusítását kedden kezdték meg. Az új menetrend szerinti első járat június 23-án indul Amszterdamba.

A lap emlékeztet rá, hogy a pozsonyi repülőtérről jelenleg naponta átlagosan két-három óránként indul és landol egy repülő. A legtöbb járatot a Ryanair üzemelteti, a CSA eddig csak a Prága–Pozsony vonalon repült. Néhány hónappal ezelőtt a lengyel LOT légitársaság Pozsony–Varsó járatot indított, ám május elején a járat megszüntetéséről döntött.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.