Antonescu: Jól döntött az RMDSZ

Crin Antonescu PNL-elnök vasárnap úgy nyilatkozott: helyesen és racionálisan döntött az RMDSZ, amikor nem fogadta el a területi átszervezést, ez megegyezik a magyar választók, de a román állampolgárok nagy többségének érdekével is.

MNO
2011. 06. 27. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Úgy gondolom, az RMDSZ helyesen, racionálisan, a saját választópolgárai és Románia állampolgárai nagy többségének érdekével összhangban döntött. Üdvözlöm e döntést, és azt hiszem, hogy ezzel az RMDSZ igen kedvező, pozitív momentumot jegyzett az egész Románia számára nagyon kritikus témában” – mondta Antonescu. Reményét fejezte ki, hogy az RMDSZ következetes marad e döntéséhez, és úgy értékelte, hogy a szövetség érvei a politikai színezeten túl nagymértékben egybevágnak az ellenzék érvelésével.

(paprikaradio.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.