„Az MSZP-ben nincs olyan, hogy valaki valakinek az embere” + Videó

Az MSZP jelenlegi vezérkara csütörtökön Püspökladányban kampányolt az időközi képviselő-választásra készülő jelöltje mellett. Bangóné Borbély Ildikó azonban a pártvezetéssel szemben álló, gyurcsányista Demokratikus Koalíció platform egyik alapító tagja.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/788169" target="_blank"><strong>• Mesterházy komoly kérést intézett az elvtársakhoz</strong></a> <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/788126" target="_blank"><strong>• Gyurcsányék húszpontos ultimátumot küldtek a vezérkarnak</strong></a>

MNO
2011. 06. 02. 19:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV beszámolóját!


Mesterházy Attila pártelnök a hírTV kérdésére elmondta: Bangóné a helyi szervezet választása volt, akit gyurcsányi kötődései ellenére jó jelöltnek tart. Mesterházy szerint az MSZP-ben nincs olyan, hogy valaki valakinek az embere, mert a szocialistáknál mindenki egy célért, a közösségért a mindenkori pártelnököt segítve szokott dolgozni.

Az MSZP elnöke kifejtette: „A szocialista párt attól erős, hogy tagjai nem személyekhez kötődnek. A szocialista párt tagjai a közösséghez és a Magyar Szocialista Párthoz kötődnek, a szervezethez, ahhoz a családhoz, amely úgymond hasonló értékeket oszt. Ettől vagyunk mi erősek. Éppen ezért lehet egyszer ilyen elnöke, másszor olyan elnöke a szocialista pártnak, az ott lévő tagok és szimpatizánsok, azok a mindenkori elnököt segítik és támogatják.”

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.