Borzalmas ütközés, két rendőr halálra égett

Az ungvári járási Szürte közelében szombaton késő éjszaka a Kijev–Csap autópályán egy személygépkocsi összeütközött egy traktorral. Az autó sofőrje egy 35 éves rendőrőrnagy, utasa pedig a megyei rendőr-főkapitányság főfelügyelője volt. Mindketten életüket vesztették – tudósít a Kárpátinfo.net.

MNO
2011. 06. 13. 5:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrtisztek a határ felé haladtak. Ugyanebben az irányban közlekedett a traktor is, amelyhez öntözőberendezés volt kapcsolva. Az utóbbi méretei jóval szélesebbek a vontató járműjénél. Ilyen esetekben a vontatott gép mindkét kiálló szélét jelzőlámpákkal kell felszerelni, amit a traktor vezetője elmulasztott. A sofőr meg akarta előzni a traktort, a sötétben azonban nem vette észre az öntözőberendezés kinyúló végeit

Az ütközés következtében a személygépkocsi megpördült és az ellenkező irányból közeledő kamion kerekei alá sodródott. A súlyos tehergépkocsi több méteren keresztül görgette maga előtt az autót. A megrongálódott üzemanyagtartályból kiömlött benzin meggyulladt, és néhány perc alatt a gépkocsi, a benne ülő két rendőrtiszttel együtt, a lángok martalékává vált.

A tűz átterjedt a kamionra is, de sofőrje nem vesztette el lélekjelenlétét, kiugrott járművéből, és kézi tűzoltókészülékével eloltotta a lángokat. A balesetben vétkes traktor vezetője jelentéktelen karcolásokkal úszta meg az ütközést.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.