Csodás programokkal várják a látogatókat

Táncelőadás, vásárlók éjszakája, zumbaparti és koncertek szórakoztatják az érdeklődőket péntektől vasárnapig Budapesten a Kultur Bridge nemzetközi kulturális fesztiválon. <br /><br />

MNO
2011. 06. 30. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háromnapos eseményen a látogatók különböző stílusú produkciókat láthatnak üzletekben, vendéglőkben, galériákban, múzeumok belső és külső tereiben, az utcán és játszótéren a Király utca és az Andrássy út mentén – közölte a szervező az MTI-vel.

A rendezvény előestéjén, csütörtökön 22 órától DJ Cosmic biztosítja a nyitóparti hangulatát a VAM Design Centerben. Pénteken a látogatók megtekinthetik Szipál Martin életmű-kiállítását, részt vehetnek a 20 órakor kezdődő VAM Partyn is, ahol Sagi Rei érzelmes dalait hallhatják. Este az Andrássy úti boltok nagy kedvezményekkel várják a vásárlók éjszakája látogatóit. A vásárlást koktélbemutató, haikukiállítás, öltözködési tanácsadás és fotózás színesíti. Az Írók Boltjában felolvasóest lesz, az Operaház előtt pedig fél 10-től a GoBe Társulat mutatja be a Négy Liszt-portré című táncelőadást a Liszt-év tiszteletére.

Szombaton többek között Lőrincz György szaxofonjátéka, Grecsó Zoltán táncprodukciója, zumbaparti, kendo- és brazil dzsúdzsucu bemutató várja az érdeklődőket, estére az is kiderül, hogy ki nyeri a Kultur Bridge pályázat díjait. Napközben a Király utcai játszótéren bemutatkozik a Magyar Madártani Egyesület, agyagos és origami foglalkozás, valamint a GoBe Társulat Fából faragott királyfi című előadása szórakoztatja a kisebbeket.

A Kultur Bridge nemzetközi kulturális fesztivál olyan európai városokban rendez interkulturális programsorozatot, ahol a híd szerves része, szimbolikája a városképnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.