Czomba semmi akadályt nem lát

A Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácson (NGTT) belül létrejöhet egy olyan bizottság vagy albizottság, amelyben a munka világát érintő kérdésekről egyeztetnének – mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára kedden.

MNO
2011. 06. 14. 12:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a munkaadók javasolták azt, hogy a jövőben országos érdekegyeztető fórumként működő NGTT-n belül hozzanak létre egy különálló, munkaügyi egyeztető testületet. Czomba Sándor a foglalkoztatási és munkaügyi bizottság keddi ülésén ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „semmi akadálya nincs, ezt az új tanács berkein belül, bizottsági vagy albizottsági szinten működtetni lehet és célszerű adott esetben”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.