Egy nyolcéves fiú lopta el a kerítést

Egy nyolcéves fiú ellopott egy négyméteres kerítést Rétságon, a történteket kamera is rögzítette. A gyerekkel szemben megszüntették az eljárást, mivel kora miatt nem büntethető – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.

MNO
2011. 06. 27. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lászlók Nóra elmondta: vasárnap jelentette be egy rétsági férfi, hogy amíg nyaralni voltak, udvarukról elloptak egy csaknem négy méter hosszú, mintegy 30 ezer forint értékű, leszerelt fakerítést.

A ház biztonsági kamerája rögzítette a lopást, így a nyomozók tanúként ki is hallgatták a nyolcéves rétsági fiút, ám mivel nem büntethető, a rendőrök a gyámügyi hatóságnál teszik meg a szükséges intézkedéseket – tette hozzá a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.