Férfi volt a leszbikus hang

Egy negyvenéves amerikai férfi írta azt a blogot, amelyről többen azt hitték, hogy egy leszbikus lány hiteles beszámolója a szíriai zavargásokról – közölték hétfőn az amerikai napilapok.

MNO
2011. 06. 13. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tom MacMaster, a közel-keleti béke egy Georgiában élő aktivistája vasárnap elismerte, hogy több mint öt éven át használta egy fiktív személy, bizonyos Amina Arraf identitását, akinek Gay Girl in Damascus (Leszbikus lány Damaszkuszban) címen indított blogja még a washingtoni hivatalos körök érdeklődését is felkeltette a szíriai eseményekkel kapcsolatban.

„Amina”, akinek szenvedélyes, gyakran intimitásba hajló beszámolóit a szíriai kormány kegyetlen fellépésével kapcsolatban egyre többen olvasták a nyugati világban, a múlt hétfőn „eltűnt”, és még az amerikai külügyminisztérium is nyomozni kezdett utána.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.