Hatalmas vaddisznó ugrott elé

Egy vaddisznó okozott balesetet az M3-as autópályán vasárnap éjfél előtt nem sokkal, a balesetben egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, és az állat is elpusztult – közölte a rendőrség a honlapján hétfőn.

MNO
2011. 06. 13. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miskolc felé tartott az autópályán személygépkocsijával egy pilisvörösvári férfi, amikor a 79-es kilométernél hirtelen egy nagy testű vaddisznó ugrott a jármű elé. A férfi az ütközést nem tudta elkerülni, és autója nekicsapódott az állatnak, amely elpusztult.

Az ütközés következtében a személyautó a vízelvezető árokba borult, a kiszakadó motorblokk pedig az aszfaltra esett. Az alkatrésznek nekiütközött egy másik járműszerelvény, amely szintén az árokba borult. A balesetben a személyautó vezetője súlyos, míg egyik utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.