Háza udvarán találtak rá hajnalban

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy gyulai férfit, aki a gyanú szerint megölte főbérlőjét – közölte az MTI-vel a rendőrség.

MNO
2011. 06. 13. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még június 11-én hajnali fél ötkor családi háza udvarán holtan találtak egy 51 éves gyulai férfit, és már akkor sem zárták ki az idegenkezűség lehetőségét – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese hétfőn. A nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a házban élő, 69 éves albérlő gyanúsítható. A férfit őrizete vették, aki a kihallgatása során tettét elismerte.

A nyomozó hatóság vele szemben halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, és kezdeményezte előzetes letartóztatását – mondta Pengő Erzsébet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.