Hejőpapi gyermektragédia: gondatlanságból elkövetett emberölés?

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a Hejőpapiban történt gyermektragédia ügyében; <a href="http://mno.hu/portal/793995" target="_blank"><strong>a községben szerdán emésztőgödörbe esett és meghalt egy kétéves kislány</strong></a> – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 06. 30. 11:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a szerdán délután érkezett bejelentés szerint Hejőpapi egyik családi házának udvarán egy kétéves kislány az emésztőgödörbe esett. A rendelkezésre álló információk szerint az udvaron több gyermek játszott, amikor a tragédia történt.

A rendőrség kiérkezése előtt a családtagok a kislányt már kiemelték a vízből, és a mentők megkezdték az újraélesztést, de már nem tudták megmenteni az életét. A haláleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.