Hunvald-per: tagadott és hezitált az értékbecslő + Videó

A negyedrendű vádlott meghallgatásával folytatódott a Hunvald-per a Fővárosi Bíróságon. Az erzsébetvárosi ingatlanpanama ügyében Kormos Lajos értékbecslő tagadta az ellene felhozott vádakat.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/790602" target="_blank"><strong>• A hírTV-ben élőben válaszolna Hunvald a kérdésekre + Videó</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/789828" target="_blank"><strong>• Megérkezett az indítvány: előzetesbe kerülhetnek Hunvaldék</strong></a>

MNO
2011. 06. 14. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV felvételét!


„Elnézést kérek a bíróságtól, de nem vagyok a szavak embere” – kezdte vallomását a Hunvald-ügy negyedrendű vádlottja, Kormos Lajos. Az értékbecslő ezután előre megírt vallomásának felolvasásába kezdett, melyben kifejtette, hogy nem ismeri el az ellene felhozott vádakat – jelentette a hírTV helyszíni tudósítója. Mint Kormos Lajos elmondta, nem készített hamis értékbecsléseket az ügy egyik fontosabb vádlottjának megbízására sem. Ezután egyesével végigvette az erzsébetvárosi panamában felmerült ingatlanokat.

Külön érdekessége a vallomásnak, hogy amikor Kormost saját vagyonáról kérdezték, csak hosszas hezitálás után becsülte meg egy ingatlana értékét. Annyit mondott: az eladásából 50 millió forintot remélnek.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.