Kicserélik a feltépett székeket, és már jöhet is a döntő

A River Plate szerint az általa használt és a szurkolók által vasárnap megrongált Monumental Stadion készen áll majd július 24-én a magyar idő szerint szombat hajnalban kezdődő labdarúgó Copa America döntőjére.

MNO
2011. 06. 29. 21:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub szerdai közlése szerint a helyreállító munkálatok megkezdődtek, melynek során az eltört, illetve kitépett székeket kell kicserélni és pótolni, továbbá a mellékhelyiségeket is felújítják a hétvégi botrány után.

Argentína legsikeresebb egyesülete, amely 33-szor nyert bajnokságot és kétszer Libertadores Kupát, vasárnap kiesett az élvonalból, miután a Belgrano elleni osztályozó visszavágóján csak 1-1-es eredményt ért el, így 3-1-es összesítéssel alulmaradt. A csapat szurkolói a találkozót követően nem tudták elviselni a kudarcot, és törtek-zúztak. A Monumental Stadion egyetlen meccsnek, a döntőnek ad otthont a dél-amerikai kontinenstornán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.