Levágott fejjel szaladgált az utcán a gyilkos

Hóhért keres India, azon belül akasztáshoz értő szakembert, mert két éve elhunyt a munkakör korábbi betöltője és még mindig nincs utóda, van viszont újabb kivégzendő rab.

MNO
2011. 06. 03. 4:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Indiában igen ritkán szabnak ki halálbüntetést a bírák, az utóbbi másfél évtizedben mindössze két embert akasztottak fel. A legutóbbit 2004-ben, és az ország – akkor már 84 éves és régóta nyugdíjas – hóhérát kellett újra „aktiválni” a kivégzéshez.

Most ismét szükség lenne rá. Egy bíróság köti az ebet a karóhoz, hogy akasztófára kerüljön egy férfi, aki megölte szakszervezeti vetélytársát, majd pedig annak levágott, véres fejével szaladgált az utcán – adta hírül a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.