Mészöly Kálmán visszatér a Vasashoz

Mészöly Kálmán klubtanácsadóként tér vissza a Vasas-Híd labdarúgócsapatához – jelentette be Erdős László, az együttest működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója.

MNO
2011. 06. 30. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub korábbi válogatott játékosa, a július közepén 70. születésnapját ünneplő „Szőke Szikla” a csütörtöki sajtótájékoztatón leszögezte: szakmai kérdésekbe nem kíván beleszólni, s nem lesz Komjáti András vezetőedző főnöke, inkább a csapat menedzselésében, a szponzorszerzésben és a játékosok motiválásában igyekszik segíteni.

Erdős László elmondta azt is, hogy megfiatalított kerettel, s tíz új játékossal egy gyorsabb, küzdőképesebb csapatot szeretnének kialakítani, s a mezőny első harmadában szeretnének végezni a bajnokságban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.