Német és holland válogatott focista igazolt Kanadába + Képek

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Toronto FC szerdán leigazolta a korábbi német válogatott Torsten Fringst és a holland nemzeti csapatban is szerepelt Danny Koevermanst.

MNO
2011. 06. 30. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kanadai klub bejelentése szerint már régóta szerették volna megszerezni a két tapasztalt futballistát, akik „több évre szóló szerződést” kötöttek, s július 15-től már pályára is léphetnek a csapat színeiben. A megállapodások anyagi részleteit nem közölték.

A 34 éves Frings a Werder Brementől, a 32 esztendős, négyszeres válogatott Koevermans pedig a holland PSV Eindhoventól érkezett. A német középpályás 79 alkalommal szerepelt a válogatottban, játszott a 2002-es és a 2006-os világbajnokságon, valamint a 2008-as Európa-bajnokságon.


A holland csatár 2007 óta a PSV-ben futballozott, 91 mérkőzésen 34 gólt szerzett, s mostantól honfitársa, a korábbi 84-szeres válogatott Aron Winter lesz az edzője, aki idén január óta irányítja a Torontót.


Képek: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.