Öltözzön föl: éjszaka nagyon hideg lehet

A Kárpát-medence fölé hétfő estig szárazabb, meleg levegő áramlik: sok napsütésre, a sokévi átlaggal egyező hőmérsékletre számíthatunk.

MNO
2011. 06. 12. 13:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap a Dunántúlon napos idő lesz, legfeljebb kevés gomolyfelhő képződik, másutt fokozatosan csökken a felhőzet. A Duna–Tisza közén fordulhat elő zápor. Hétfőn sok lesz a napsütés, helyenként erősebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és elvétve zápor is kialakulhat.

Az északi szél vasárnap a Dunántúlon és északkeleten időnként megerősödik, majd estére mérséklődik a légmozgás. Hétfőn már csak a Tiszántúlon élénkül meg a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26 fok körül valószínű.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.