Pórul járt a rabló

Egy kisboltot akart kirabolni egy férfi, de az alkalmazottak és egy vásárló megakadályozták, hogy a zsákmánnyal elmeneküljön – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 12. 14:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tuczakov Szilvána tájékoztatása szerint a férfi szombat délután Szegeden az egyik mini ABC-ben egy tapétavágó kést szorított az alkalmazott nyakához, és a bevételt követelte. Az eladónő megrémült, és kinyitotta a pénztárgépet, a támadó kivette belőle a pénzt. Időközben megjelent a bolt másik dolgozója is, kolléganőjének segítségére sietett, dulakodás alakult ki a rabló és a két nő között.

Ekkor lépett be egy férfi a boltba, és megpróbálta útját állni a támadónak, de az kijutott az utcára. Utánamentek, és sikerült a férfit lefogni, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartani. A 25 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, rablás gyanúja miatt indult eljárás ellene.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.