Pórul jártak a bankok

Ez év január-május folyamán az ukrán bankok összvesztesége 1,01 milliárd hrivnyát tett ki – közölte az Ukrán Nemzeti Bank.

MNO
2011. 06. 27. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bank bevételei ezen időszak alatt 5,2 százalékkal – 56,7 milliárd hrivnyára – nőttek az egy évvel ezelőtti azonos időszakhoz képest. A bankok kiadása 6 százalékkal, 57,7 milliárd hrivnyára csökkent.

Érdemes megjegyezni, hogy az ukrán bankok immáron harmadik hónapja negatív pénzügyi eredményt rögzítenek – írja a Tsn.ua internetes hírportál.

Március folyamán a bankok összvesztesége 416,6 millió hrivnyát, április folyamán pedig 253,8 millió hrivnyát tett ki. Május folyamán rekordot döntöttek – 542,5 millió hrivnya veszteséget könyvelhettek el ekkor a bankok.

(karpatinfo.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.