Sikerült kimenteni a 40 év körüli nőt

Kigyulladt egy családi ház tetőtere hétfő reggel Gyálon, a lángokat a tűzoltók hamar megfékezték; egy embert súlyos állapotban szállítottak kórházba – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes vezetője.

MNO
2011. 06. 27. 8:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó János elmondta, hogy a tetőtérben eddig ismeretlen körülmények között fellobbant lángokat a gyáli önkéntes tűzoltók fékezték meg, az utómunkálatokat időközben a helyszínre érkező fővárosi egységek végezték el. A házból egy sérültet füstmérgezés gyanújával kórházba vittek – tette hozzá a katasztrófavédelmi helyettes.

Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivőjének információi szerint egy 140 négyzetméteres családi ház tetőtéri szobája égett. A fővárosi tűzoltók az oltást követően átszellőztették az épületet, majd hőkamerával vizsgálták, nem terjedt-e tovább a tűz a tetőtérben. A házból egy súlyosan sérült 40 év körüli nőt menekítettek ki – egészítette ki Szabó János információit a szóvivő. A lángok keletkezésének okáról a dabasi tűzvizsgálók jelentése után lehet majd többet tudni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.