Súlyos sérültek a balesetben, lezárt sávok az M7-esen

Öten megsérültek, amikor egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópályán Székesfehérvár határában csütörtökön – közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2011. 06. 30. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismertetése szerint az agárdi lehajtó előtt három kilométerrel történt balesetben a gépkocsi a szalagkorlátok közé zuhant. A gépjárműben öten utaztak, két felnőtt férfi, két felnőtt nő és egy gyermek. Az elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, őket a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés miatt mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak, így Budapest felé két sáv, a Balaton irányába pedig egy sáv járható jelenleg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.