Százmilliós többletbevételt vár a Malév

Éves szinten százmilliós nagyságrendű többletbevételt vár a Malév új, online utazástervező szolgáltatásától, amellyel kiválasztható és lefoglalható az utas által megadott összeg vagy más paraméterek alapján elérhető út, akár egy évre előre is – ismertette Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke az új szolgáltatást bemutató sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

MNO
2011. 06. 27. 10:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója az innovatív ötletek fontosságát, valamint azt hangsúlyozta, hogy mindent megtesznek a légitársaság helyzetének javításáért, ezért a következő hónapokban újabb fejlesztéseket jelentenek be.

Az online utazástervező mintegy 20 millió forintba került és a legkonzervatívabb becslés szerint is egy hónap alatt megtérül. Az optimális célállomás, időpont és ár megtalálása után az utas a hétfőn indult új szolgáltatással azonnal meg is vásárolhatja repülőjegyét.

Az utazástervezőben a felhasználó elsőként az árat adhatja meg egy árszintskálán, amelyet a repülőjegyre szán, ezután kiválaszthatja a célállomási preferenciáit: választhat például történelmi látnivalókat, tengerpartot, gasztronómiát vagy természetet. Az utazástervező ezt követően grafikonon és térképen mutatja be a lehetőségeket, tételesen felsorolva az ajánlatokat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.