Tízmilliónál tart a parkolási költség a mélygarázsban

Rábukkantak annak a Jaguárnak a tulajdonosának lakhelyére, ami három éve parkol az egyik pécsi szálloda mélygarázsában. Értékes autó, de a parkolási díjat nem fedezi.

MNO
2011. 06. 13. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rábukkantak annak a Jaguárnak a tulajdonosának lakhelyére, aki nagy értékű gépkocsiját a Nádor Szálló alatti mélygarázsban „felejtette”. Az ügyről a Pécs TV számolt be. Némi nyomozás után kiderült, hogy Pécs németországi testvérvárosába, Fellbachba valósi az illető. A jármű német tulajdonosa három évvel ezelőtt taxival távozott a hotelból, vendéglátói azóta nem látták, és nem tudnak róla semmit. Egy németül írt fizetési felszólítást helyeztek az autó szélvédőjére, hátha felbukkan a tulajdonos. A parkolási díj mára ugyanis mintegy tízmillió forintra nőtt, ez valószínűleg több, mint a Jaguár értéke.

Martin Zoltán jogász szerint akár a jármű elárverezésére is sor kerülhet, az abból befolyó pénz pedig fedezheti a szálloda költségeit. Hozzátette azonban, hogy a tárgyalás lezárásáig akár évek is eltelhetnek.

(bama.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.