Torkos Matild: A bankszektor visszásságai

MNO
2011. 06. 27. 7:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minap Magyarországon az egyik kereskedelmi bank biztonsági szolgálatánál gurult el a gyógyszer. Történt, hogy a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) mintegy ötven szimpatizánsa szabályosan megszállta a CIB Bank Medve utcai székházának bankfiókját, ahol állítólag olyan kérdésekkel zaklatták a banktisztviselőket, amelyekről igen hamar kiderült, hogy nem valódi hitelügyintézés a céljuk, hanem sokkal inkább az ügyfélforgalom ellehetetlenítése. Demonstráció volt ez a javából, banki konstrukciókkal kapcsolatos álkérdésekkel zaklatni az alkalmazottakat úgy, hogy közben a résztvevőknek eszük ágában sincs a bank szolgáltatásait igénybe venni.

(Magyar Nemzet, 2011. június 27.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.