Vatikáni internetes hírportál indul

A Vatikán internetes hírportált indít, amely XVI. Benedek pápa felszentelésének 60. évfordulójához igazítva, június 29-től lesz elérhető.

MNO
2011. 06. 27. 11:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vatikáni bejelentés szerint a rádióban, a nyomtatott sajtóban és a televíziós híradásokban megjelenő információk összefoglaló oldala lesz az új hírportál, amelynek fejlesztését Benedek pápa személyesen is nyomon követte.

A www.news.va címen található oldal szerdán, azaz Joseph Alois Ratzinger pappá szentelésének 60. évfordulóján indul – mondta Claudio Maria Celli bíboros, a társadalmi kommunikációért felelős pápai tanács elnöke. Az oldalt a pápa várhatóan személyesen, az apostoli palotából egy kattintással fogja megnyitni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.