A Romába igazolt a Barca-ász

Az FC Barcelonától az AS Roma labdarúgócsapatához szerződött Bojan Krkic.

MNO
2011. 07. 22. 13:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bajnokok Ligája-győztes katalán klub pénteki közleménye szerint egy összetett üzlet keretében cserél együttest a 20 éves spanyol csatár: a Roma most 12 millió eurót fizet érte, de az alku szerint az FC Barcelona 2013-ban 13 millióért visszavásárolja majd, ám ha akkor az olaszok nem akarják visszaengedni, további 28 millió eurót lesznek kötelesek fizetni a Barcának. A fiatal futballista a legutóbbi szezonban, amelyben a Barcelona bajnokságot és BL-t nyert, 35-ször lépett pályára, s hét gólt szerzett. Ugyanakkor a kezdőcsapatba nem volt esélye bekerülni. A rómaiakat jelenleg az a Luis Enrique irányítja, aki korábban a Barcelona B csapatát edzette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.