Életveszélyes fejes: küzdenek a 30 éves férfi megmentéséért

Életveszélyes nyaki gerincsérüléssel mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, aki sekély vízbe ugrott fejest a Balatonon Alsóörsnél – tájékoztatta Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 07. 22. 16:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alsóörsi Európa Kempingből érkezett a riasztás délután a VMSZ központjába, hogy súlyosan megsérült egy 30 év körüli férfi, akinek a vízről, a szárazföldről és a levegőből is azonnal mentésére indultak. A Rupert sürgősségi mentőhajóval helyszínre érkező vízimentők az Országos Mentőszolgálat munkatársaival együtt kezdték meg a férfi ellátását, akit életveszélyes sérülése miatt mentőhelikopterrel szállítottak tovább a győri kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.