Kigyulladt busz az M7-esen – megindult a forgalom + Videó

Megindulhattak a feltorlódott járművek az M7-es autópálya érdi szakaszán, miután elvontatták az úttestről a vasárnap délután kiégett autóbuszt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 10. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó János tájékoztatása szerint a Volán Veszprém és Budapest között közlekedő autóbuszának motorterében keletkezett a tűz, amelyet a sofőr azonnal észlelt, ezért lehúzódott a szélső sávba. A járművön tartózkodó 45 ember sértetlenül leszállt, majd az időközben kiérkező érdi tűzoltók három sugárral oltani kezdték a lángokat, ennek ellenére a busz teljesen kiégett. Az utasokat egy másik Volán-busz szállította tovább. A roncsot eltávolították a pályatestről, így a forgalom – ha lassan is – megindulhatott Budapest felé – mondta az igazgatóhelyettes.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa kora este azt jelentette, hogy a kigyulladt autóbusz miatt leállították a forgalmat az M7-es érdi lehajtójánál, ahol óriási volt a dugó, legalább 5 kilométeres kocsisor torlódott fel a főváros felé.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.