Kulcsár ismét megvillant

<p>Küzdelmes, de nem túl látványos mérkőzésen a Debrecen 2–0-ra nyert Zalaegerszegen az OTP Liga második fordulójának nyitómérkőzésén. A Loki góljait Kulcsár Tamás és Yannick szerezték, Kondás Elemér tanítványai így százszázalékos teljesítménnyel vezetik az első osztály mezőnyét.</p> <p><a href="http://mno.hu/portal/798802" target="_blank"><strong>• Tovább hengerel a Loki?</strong></a></p>

Pintér Patrick
2011. 07. 22. 18:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ZALAEGERSZEG–DEBRECEN 0–2 (0–0)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 3000 néző. Vezette: Szabó Zs.
ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Szalai T., Kovács G., Szadek – Kamber, Hervás (Turcsik, 65.) – Bujor, Varga R. (Horváth A., 35.), Stanisavljevic (Balázs Zs., 50.) – Turkovs. Vezetőedző: Csank János.
DVSC: Novakovics – Nikolov, Simac, Mészáros N., Korhut – Bódi (Yannick, 15.), Szakály P., Varga J., Rezes (Buadla , 84.) – Kulcsár T., Coulibaly (Zahovaiko, 87.). Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gólszerző: Kulcsár T. (77.), Yannick (79.).

Egymásnak esett a két csapat a találkozó elején, ennek következménye rengeteg belemenés, ütközés, s két kényszerű csere lett. A vendégek részéről Bódit már az első negyedóra végén, a hazaiaktól a szünet előtt Varga Róbertet kellett kényszerből lecserélni. A ZTE a második játékrészre teljesen átadta a területet a Debrecennek, s ez lett a veszte, hiszen a hajrában Kulcsár Tamás és Yannick révén három percen belül két gólt is lőtt a Loki, amivel megnyerte az összecsapást. A DVSC két forduló alatt két mérkőzést nyert meg, a ZTE ugyanennyit vesztett el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.