Letenyén is várni kell

Ezen a hétvégén is 30-60 perces várakozási időre kell számítaniuk az autósoknak az M7-es autópályán Letenyénél lévő magyar–horvát határátkelőn – figyelmeztet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

MNO
2011. 07. 22. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye szerint pénteken 23 óra és szombaton 12 óra között a kilépő irányban, szombaton 14 órától éjfélig pedig a belépő oldalon várható 30-60 perces várakozás. A letenyei autópálya-határátkelőhelyen ezúttal is a horvátországi turnusváltások miatt alakulhat ki torlódás.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság azt javasolja, hogy a Horvátországba utazók a kilépéshez vegyék igénybe a 7-es úton lévő régi átkelőt, ahol június 1. és augusztus 31. között bármely ország állampolgárai átléphetik a határt. A rendőrség korábbi közlései szerint az elmúlt hetek tapasztalatai alapján ezen az átkelőn csak minimális várakozási idővel kell számolniuk az utazóknak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.