Lovas István: Amerika bukik, Franciaország már elveszett

MNO
2011. 07. 11. 6:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovas István: A washingtoni kongresszusban a republikánusok elővették a magyar módszert, amitől a magyar balliberálisok nyomán Clinton asszony Budapesten óvta Orbán Viktort. Gyengíteni akarják a fékeket és ellensúlyokat, mégpedig úgy – és ennek hallatán ottani nagykövetségünk nyilván figyelmeztetni készül a szörnyű veszélyre Eric Cantort, a ház republikánus többségének vezetőjét –, hogy törvényhozási többségüket felhasználva módosítsák az amerikai alkotmányt, és azzal kötelezővé tegyék a nemzeti adósság maximumának nem a csökkentését, hanem növelését. Igen. Kötelező lesz Amerikának többet költenie, mint amennyi pénz befolyik.

(Magyar Nemzet, 2011. július 11.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.