Rodriguez további vérfürdőket tervez

Folytatást készít a Sin City-hez és Machete című filmjéhez is Robert Rodriguez. A rendező a San Diegó-i Comic-Con több ezer fős közönségét lepte meg a hírrel csütörtökön.

MNO
2011. 07. 22. 17:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint Rodriguez elmondta: a Machetéhez két folyatást is tervez. „Akkor is megcsinálom hozzá a reklámklipet, ha nem lesz harmadik rész, mert annyira jó. Még a második rész leforgatása előtt kész lesz. Machete az űrbe megy! Tisztára mint a 007 – Holdkelte” – utalt a Bond-sorozat űrhajós epizódjára.

A 43 éves rendező Spy Kids 4 című filmjét népszerűsíti a vasárnapig tartó Comic-Conon. A Kémkölykök-sorozat új része augusztusban kerül a mozikba „négy dimenzióban”. A normál és 3D-s vetítések mellett ugyanis szageffektusokat is élvezhetnek a 4D-változat nézői. A közönség a jegy mellé egy kártyát kap, amelyen nyolc szám szerepel. Az egyes számokat a filmen megjelölt jeleneteknél megdörzsölve a nézők „bele is szagolhatnak” a jelenetbe. „Lesz édes illat, de kellemetlen szagok is, mivel kisbaba és kutya is szerepel a filmben – tényleg mulatságos” – ígérte Rodriguez.

Egyúttal azt is bejelentette a rendező, hogy új partnereket bevonva továbblép a videojáték- és filmkészítés terén, múzeum létrehozását tervezi a tavaly elhunyt, fantasy- és sci-fi-képeiről híres Frank Frazetta munkáinak bemutatására, és filmes hardvert akar fejleszteni az AMD vállalattal.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.