Vakolókanalat fogott az ország első számú asszonya

Hajléktalan amerikai veterán katonanők számára készülő otthon építkezésén segédkezett csütörtökön Michelle Obama amerikai first lady A nagy házalakítás című televíziós program egyik részének forgatásán.

MNO
2011. 07. 22. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michelle Obamát emberek százai köszöntötték, akik órákon át vártak a perzselő hőségben, hogy egy pillantást vethessenek az ujjatlan kék felsőt, zöld halásznadrágot és tornacipőt viselő nem mindennapi látogatóra. A várakozás alatt szükség volt a mentősök segítségére is, mivel a kora délutáni kánikula és a nagy izgalom miatt többen is elájultak.

A first lady azért utazott az észak-karolinai Fayetteville-be, hogy megtekintse a veterán katonanők számára készülő otthon építését. Az ABC amerikai tévécsatorna közölte, a felvett epizód októberben kerül adásba.

Michelle Obama az építkezés helyszínét az otthon tervének kezdeményezőjével, Barbara Marshall haditengerészeti veteránnal járta be, aki saját otthonát ajánlotta fel a színházat és üvegházat is magában foglaló új otthon megépítése érdekében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.