163 baleset történt pénteken

Összesen 163 közúti közlekedési baleset történt az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül három baleset három halálos áldozatot követelt, 15 súlyos, 49 pedig könnyű sérüléssel járt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája szombaton.

MNO
2011. 08. 27. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatásuk szerint ezeken felül 96 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A szombati közlekedési információk között a rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy a Nyugat-Dunántúlon estefelé zápor, zivatar, sőt heves zivatar is lehetséges. Helyenként megélénkülhet a szél, majd éjszakára a Dunántúlon viharossá fokozódik.

Az M1-es autópályán Győr felé, a 70-es kilométerszelvényben hídjavítás folyik, kiépített terelés és sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom. Az M15-ös mindkét oldalán, az 5-ös kilométerszelvényben ugyancsak hídjavítás miatt kell torlódásra számítani. Hidat javítanak emellett az M3-as autópálya mindkét oldalán, a 41-43-as kilométernél, az M30-ason, Miskolc felé, az 5-6-os kilométerszelvénynél, valamint az M7-esen is, Budapest felé, a 187-es kilométernél.

A hétvégi határforgalmi helyzetről a rendőrség azt közölte: torlódás várható a letenyei és a röszkei autópálya-határátkelőnél, valamint a tompai, az ártándi, a záhonyi, a beregsurányi és a barabási közúti átkelőnél.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.