A fuldokló nőt akarta kimenteni, belehalt

Megtalálták annak a hetven év körüli horgásznak a holttestét is, aki egy fuldokló nőt akart kimenteni hétfőn a szombathelyi Csónakázótóból, de közben maga is elmerült – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 29. 14:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szintén hetven év körüli szombathelyi nő holttestét reggel találták meg a csónakázótó hídja közelében, míg a férfi holttestére a délutáni órákban bukkantak rá a Balatoni Vízimentő Szolgálat munkatársai hangradar segítségével. Előzőleg órákon át sikertelenül keresték a holttestet a vízben búvárok – írta a közleményben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Leibinger Eszter korábban szemtanúk elmondása alapján azt közölte: több horgász is látta az asszonyt, amint átsétált a Csónakázótó hídján a sziget irányába. Kis idő elteltével hangokra lettek figyelmesek, s az egyik horgász a nő után sietett. Mivel egyikük sem tért vissza, egy másik horgász értesítette a hatóságot.

A nő holttestén idegenkezűségre utaló nyomok nem voltak. A helybeli férfi valószínűleg a fuldokló nő után ugrott, s ő maga is elmerült.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.