A helyszínen meghalt a motoros

Motorkerékpáros ütközött össze a Borsod megyei Kazincbarcika és Tardona közötti útszakaszon egy vele azonos irányba haladó és balra kanyarodó személygépkocsival, a balesetben a motorkerékpár vezetője életét vesztette – tájékoztatott a rendőrség csütörtökön.

MNO
2011. 08. 25. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a szerdán Kazincbarcika és Tardona közötti útszakaszon történt baleset körülményeit a rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja. Egy 36 éves tardonai lakos az általa hajtott motorkerékpárral összeütközött a vele azonos irányba haladó és balra nagy ívben kanyarodó személygépkocsival. A balesetben a motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, az autó vezetője nem sérült meg.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az év elejétől augusztus 23-ig 462 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, 9 százalékkal kevesebb, mint az előző év hasonló időszakában. Az említett időszakban 18 halálos kimenetelű közúti balesetben 19-en vesztették életüket, míg egy évvel korábban 24 balesetben 27-en haltak meg az utakon. Az ország közútjain tavaly 83 motorkerékpáros vesztette életét – jegyezte meg Gaskó Bertalan.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.