A lovasstratégiáról is tárgyaltak

A Nemzeti vidékprogram néhány meghatározó eleméről folytatott megbeszélést Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Lezsák Sándorral, az Országgyűlés alelnökével csütörtökön. A tárcavezető hivatalában fogadta vendégét – ismertette a Kormány.hu.

MNO
2011. 08. 26. 19:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányzati hírportál tájékoztatása szerint a tárgyaláson értékelték a hungarikumok védelméről szóló törvény már most is érzékelhető értékmegtartó és -teremtő hatását, valamint szó volt a nemzeti lovasstratégiáról is.

Lezsák Sándor – a Lakiteleki Népfőiskola alapítója – szakmai tapasztalatai alapján megerősítette, hogy a Nemzeti vidékprogramban joggal kaptak fontos szerepet a népfőiskolák. A néhány nap múlva induló tanyaprogram részleteit ismertetve Fazekas Sándor a tanyás vidékek fejlesztésének fontosságát hangsúlyozta, amivel vendége – lévén maga is egy ilyen terület országgyűlési képviselője – egyetértett – áll a kormány honlapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.