A magyar politika sokkal inkább befolyásolja a szlovákot

Berényi József, a parlamenten kívüli Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke szerint a szlovák politika hatása a magyar politikára gyakran túl van értékelve.

MNO
2011. 08. 29. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A magyar politika sokkal inkább befolyásolja a szlovák politikát, mint fordítva” – jelentette ki Berényi abban az interjúban, amelyet a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség közölt hétfőn. A politikus szerint nem állja meg a helyét az az állítás sem, hogy a szlovák–magyar konfrontáció segítene Orbán Viktornak a magyar gazdasági problémák elkendőzésében. „A magyar média ezzel nem foglalkozik olyan intenzíven, mint ahogy azt Szlovákiában gondoljuk” – tette hozzá Berényi.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.